Een voorproefje van de nieuwe blokhutten geïnspireerd op Donald Duck en zijn vrienden in Disney Davy Crockett Ranch

Na de heropening van Disney Hotel New York – The Art of Marvel met een Superhelden thema in 2021 en de koninklijke transformatie van het Disneyland Hotel in 2024, zet Disneyland Paris het plan voort om de Disney Hotels te transformeren met de renovatie van de blokhutten in Disney Davy Crockett Ranch.

Binnenkort worden de blokhutten geleidelijk vervangen om de gasten de beste ervaring te bieden, zowel qua comfort als qua design, terwijl ze kunnen genieten van een aangenaam verblijf met familie of vrienden in een ware oase van rust midden in de natuur.

Het thema van de geheel nieuwe blokhutten in Disney Davy Crockett Ranch is geïnspireerd op de avonturen van geliefde Disney Figuren zoals Donald Duck, Katrien Duck en Kwik, Kwek en Kwak en Lizzy.

Disneyland Paris heeft een eerste modelblokhut tot leven gebracht, waardoor de test- en aanpassingsteams van Disney kunnen bepalen welke elementen moeten worden verbeterd voordat de definitieve blokhutten worden opgeleverd.

De geheel nieuwe blokhutten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar beschikken ook over charmante patio’s en alle apparatuur die nodig is om marshmallows te roosteren onder het maanlicht. Disney Davy Crockett Ranch de perfecte plek is voor families en vrienden om samen quality time door te brengen in de vrije natuur!

Dit project is een integraal onderdeel van het transformatieplan van de Disney Hotels van Disneyland Paris. Het weerspiegelt de toewijding van Disneyland Paris om te blijven vernieuwen en het aanbod altijd op creatieve en baanbrekende manieren uit te breiden.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of La Rédaction

La Rédaction

Skip to content